| Palarnia | Nieczapla |
| Cena | 75.0 zł |
| Ilość | 200 g |
| Kraj pochodzenia | Kolumbia |
| Region | Cauca |
| Wysokość | 1960 |
| Odmiana | Castillo |
| Metoda obróbki | Semi-Washed With Special Fermentation (Double Anaerobic Thermal Shock Washed – Rose Tea) |
| Nuty smakowe | Liczi, Malina, Rum, Róża |
| Profil palenia | Jasny |
| Dostępność | Niedostępna, ostanio widziana 29 października 2023 |
Jakość wody użytej do zaparzenia waszej kawy (każdej) ma kluczowe znaczenie dla uzyskania pełnego profilu smakowego podanego przez daną palarnię. Zalecamy używanie wody źródlanej o ogólnej mineralizacji poniżej 300mg/l (taką informację znajdziecie na każdej etykiecie). Alternatywą jest woda z systemów odwróconej osmozy z mineralizacją.