search

Etiopia Daye Bensa Espresso Nowość

Etiopia Daye Bensa Espresso Nowość
Palarnia Nieczapla
Cena 48.0 zł
Ilość 250 g
Kraj pochodzenia Eiopia
Region Sidamo
Wysokość 1750-1900
Odmiana Heirloom
Metoda obróbki Washed
Nuty smakowe Brzoskwinia, Czekolada, Pomarańcza, Rum
Profil palenia Omniroast
Dostępność Niedostępna, ostanio widziana 21 listopada 2023
link Przejdź do sklepu palarni

Opis producenta

Jakość wody użytej do zaparzenia waszej kawy (każdej) ma kluczowe znaczenie dla uzyskania pełnego profilu smakowego podanego przez daną palarnię. Zalecamy używanie wody źródlanej o ogólnej mineralizacji poniżej 300mg/l (taką informację znajdziecie na każdej etykiecie). Alternatywą jest woda z systemów odwróconej osmozy z mineralizacją.

Opinie