| Palarnia | Hayb |
| Cena | 58.0 zł |
| Ilość | 250 g |
| Kraj pochodzenia | Meksyk |
| Region | Chiapas |
| Odmiana | Geisha, Caturra |
| Metoda obróbki | Anaerobic Natural 48h (Anaerobic (Natural)) |
| Punktacja Q | 87.25 |
| Nuty smakowe | Cukier Muscovado, Czarna Porzeczka, Pomarańcza |
| Dostępność | Dostępna |
Farma Don Rafa produkuje najlepszej jakości kawę. Odpowiada za to processing przeprowadzony w następujący sposób: dojrzałe wiśnie są starannie zbierane ręcznie, po czym poddawane są 48 godzinnej fermentacji beztlenowej. Wiśnie są suszone od 20 do 30 dni w zależoności od pogody. Dwa miesiące codziennej pracy, następnie przygotowanie kontenera, papiery, sama wysyłka i podróż.