| Palarnia | Nieczapla |
| Cena | 42.0 zł |
| Ilość | 250 g |
| Kraj pochodzenia | Brazylia |
| Region | Bahia |
| Wysokość | 1300 |
| Odmiana | Catuaí |
| Metoda obróbki | Pulped Natural |
| Punktacja Q | 84.0 |
| Nuty smakowe | Czekolada, Orzech, Pomarańcza, Rum, Śliwka |
| Profil palenia | Średni |
| Dostępność | Niedostępna, ostanio widziana 5 stycznia 2023 |
Jakość wody użytej do zaparzenia waszej kawy (każdej) ma kluczowe znaczenie dla uzyskania pełnego profilu smakowego podanego przez daną palarnię. Zalecamy używanie wody źródlanej o ogólnej mineralizacji poniżej 300mg/l (taką informację znajdziecie na każdej etykiecie). Alternatywą jest woda z systemów odwróconej osmozy z mineralizacją.