| Palarnia | Nieczapla |
| Cena | 90.0 zł |
| Ilość | 250 g |
| Kraj pochodzenia | Rwanda |
| Region | Karongi District, Mubuga Sector |
| Wysokość | 1850 – 2100 |
| Odmiana | Bourbon |
| Metoda obróbki | Natural |
| Punktacja Q | 87.0 |
| Nuty smakowe | Czekolada, Morela, Pomarańcza, Rum |
| Profil palenia | Średni |
| Dostępność | Niedostępna, ostanio widziana 20 grudnia 2022 |
Jakość wody użytej do zaparzenia waszej kawy (każdej) ma kluczowe znaczenie dla uzyskania pełnego profilu smakowego podanego przez daną palarnię. Zalecamy używanie wody źródlanej o ogólnej mineralizacji poniżej 300mg/l (taką informację znajdziecie na każdej etykiecie). Alternatywą jest woda z systemów odwróconej osmozy z mineralizacją.