Palarnia | Nieczapla |
Cena | 47.0 zł |
Ilość | 250 g |
Kraj pochodzenia | Etiopia |
Region | Guji, Oromia |
Wysokość | 2200-2250 m.n.p.m. |
Odmiana | Heirloom |
Metoda obróbki | Natural |
Punktacja Q | 85.0 |
Nuty smakowe | Czekolada, Jagody, Karmel, Mleczna Czekolada, Rum |
Profil palenia | Omniroast |
Dostępność | Niedostępna, ostanio widziana 21 listopada 2022 |
Jakość wody użytej do zaparzenia waszej kawy (każdej) ma kluczowe znaczenie dla uzyskania pełnego profilu smakowego podanego przez daną palarnię. Zalecamy używanie wody źródlanej o ogólnej mineralizacji poniżej 300mg/l (taką informację znajdziecie na każdej etykiecie). Alternatywą jest woda z systemów odwróconej osmozy z mineralizacją.