| Palarnia | Nieczapla |
| Cena | 51.0 zł |
| Ilość | 250 g |
| Kraj pochodzenia | Kolumbia |
| Region | Huila |
| Wysokość | 1700 |
| Odmiana | Castillo, Colombia, Caturra |
| Metoda obróbki | Decaf Sugar Cane E.A. |
| Punktacja Q | 85.0 |
| Nuty smakowe | Lemoniada, Mandarynka, Miód, Rum |
| Profil palenia | Jasny |
| Dostępność | Niedostępna, ostanio widziana 31 marca 2023 |
Jakość wody użytej do zaparzenia waszej kawy (każdej) ma kluczowe znaczenie dla uzyskania pełnego profilu smakowego podanego przez daną palarnię. Zalecamy używanie wody źródlanej o ogólnej mineralizacji poniżej 300mg/l (taką informację znajdziecie na każdej etykiecie). Alternatywą jest woda z systemów odwróconej osmozy z mineralizacją.